Assalamualaikum dan salam blog untuk yayang semua..>__^v

CONTACT LENS PALING MURAH DI MALAYSIA




assalamualaikum dan salam blog untuk anda semua...
Hari ni fasya nak kongsikan kepada anda semua tentang satu website yang menjual contact lens harga murah di Malaysia. Harga murah bukan disebabkan tak ada kualiti tau, tapi sebab Syarikat ni merupakan pembekal dan pemborong contact lens di Malaysia. First fasya pun takut juga nak beli, fasya whatsapp dia 0128824319..  

masa tu fasya first time nak beli contact lens.. jadi blurr la sikit kalau nak pilih tu... maklumlah lebih 30 design yang ada... kalau tak percaya try tengok dekat ig @lmglensmalaysiahq ... confirm korang semua rambang mata nak pilih kan..
penjual dia pun ramah sangat...dan yang fasya suka sangat, penjual dia tak marah pun kalau kita banyak tanya... Maklumlah first time beli time tu... fa itsya tanya harga, condition, lens yang mana nampak natural, size mcm2 lagi.. penjual tu tak marah, malah memberi keterangan sampai kita faham..
LMG LENS ni jual lens dari 0.00- 800 degree.. yang best harga tetap sama... harga lens dekat LMG LENS diantara RM 15.00 dan RM18.00... boleh jimat sangat2... banyak dekat pasaran harga RM 30.00 untuk sepasang... kalau LMG LENS, korang beli 2 pasang untuk RM 30.00.. untung sangat pembeli.. kalau korang nak popular, sila hantarkan gambar anda dengan memakai lens daripada LMG LENS, pihak LMG LENS akan upload pic korang sambil promote ig korang... bestkan...

PENDAPAT FASYA DENGAN LMG LENS.
  1. selesa pakai, ringan, mata tak merah, especially kalau pakai O2 REFRESHER
  2. harga murah RM 15.00 -RM 18.00
  3. Selalu buat promosi (memang fasya tak akan lepaskan)
  4. kalau beli 5 pairs dia akan bagi diskaun,, tapi kena nego la...hehe
  5. banyak pilihan, lebih 30 jenis
  6. boleh jadi perunding kita kalau ada kemusykilan bab lens.
  7. peramah, mesra, cakap pun lemah lembut.. rasa macam rapat pula
  8. terbaikkkk
jadi fasya nak kongsikn kepada anda semua yang suka membeli atau mengumpul contact lens, try beli daripada LMG LENS..
FB PAGE : LMG LENS MALAYSIA
INSTAGRAM: @lmglensmalaysiahq
WEBSITE ONLINE STORE : LMG LENS MALAYSIA
WHATSAPP: 0128824319
Post a Comment