Assalamualaikum dan salam blog untuk yayang semua..>__^v

iklan

Cara untuk dapatkan anak panah atau cursor yang comel.

Hai...Assalamualaikum...hari ni aku tak tahu nak buat apa dan tak ada idea nak buat apa.(pelik je ayat tu). Emm..apa-apa pun guys, hari ni aku nak tunjukan cara untuk letak anak panah yang comel lagi bling bling dekat blog guys. Tapi cara ni pun aku dapat maklumat dari sumber laman web yang lain. Harap guys suka dengan cara ni. Selamat Mencuba...>_<v

Mula - mula guys pilih la cursor yang diminati kat Totallyfreecursor atau egobox dan pilih cursor.

Lepas tu, klik je cursor yang guys suka dan dapatkan kod cursor tu . Bila dah dapat, masuk ke ruangan Layout.

Klik pada Add Gadget dan pilih add HTML/Javascript
Dan akhir sekali, copy dan paste code cursor yang guys pilih dalam ruangan add gadget.
Jangan lupa tau preview dulu. Lepas tu baru la save. >_^ 
Post a Comment