Assalamualaikum dan salam blog untuk yayang semua..>__^v

bila bosan inilah jadinya..

Bila fasya mula rasa bosan mula lah tak tahu nak buat apa... mula lah tangan ni nak mengatal edit gambar..ada yang gambar fasya tangkap sendiri atau google images dan terus edit. Selalunya fasya ikut mood kalau nak jadi hasilnya. Kalau marah hasilnya pun nampak marah...




macam-macam nama kan...ada yang syaz wa la...ada yang nurol fasya sani syazwani la... sebenarnya semua ada lah orang yang sama dan semua adalah bukan nama yang sebenarnya...>_<
Post a Comment