Assalamualaikum dan salam blog untuk yayang semua..>__^v

Baju Raya Baru..

Assalamualaikum dan salam sejahtera...pejam celik dah nak dekat raya.. pagi tadi fasya bilang dekat kalendar tinggal  10 hari lagi nak raya…Emm,,rasa macam baru seminggu berpuasa..Mungkin fasya sibuk sikit seminggu dua ni, tu sebab fasya rasa cepat sangat…Maklumlah banyak paper work nak disiapkan…



Asyik mengadap laptop ni je, apa lagi fasya rasa bosan la.. fasya pun search dekat google images ‘Baju Raya 2013’..lagi pun fasya memang suka tengok fesyen terkini…Mata fasya tertumpu pada satu gambar ni…Cantik sangat baju dia..Memeng kena betul dengan minat fasya  ‘Simple but Nice’

Harga baju pun memang berpatutan..Setakat apa yang fasya sempat tengok harga baju tu, tak lah  lebih daripada rm 100..Murah!!…huhuhu..menitis air mata fasya melihat baju tu..bukan sedih tapi teruja… visit lah di blog -->http://hazanis.blogspot.com/
nie la salah satu gambar yang fasya tengok di google 



Baju Raya fasya pun macam ni juga.. Kalau nak tahu,,tunggu nanti lepas raya fasya post kan picture baju raya fasya..Walau apa pun beraya la dengan sederhana…jangan membazir dan berhutang semata untuk bergaya.. Assalamualaikum..Bye2.. >.6

 





Post a Comment