Assalamualaikum dan salam blog untuk yayang semua..>__^v

...Time To mAke bISkuT RaYa....


Assalamualaikum dan salam sejahtera..Hai!!...Tup dah nak raya..Tinggal satu hari je lagi dah nak raya.. Fasya pun semakin sibuk, ye la tolong mak buat persiapan untuk hari raya tolong la sangat  ..Macam hari khamis yang lepas, fasya sibuk buat biskut raya.. Biskut biasa2 ja.. apa nama biskut yang susah benor nak menyebutnya,,HA!! Almond landon  London...
Daripada menguli sehingga membentuk, tiba2 fasya terlupa seketika nak masak coklat…ADUH!! Yang teruknya fasya TERsilap langkah..coklat tu fasya masak biasa tanpa mengalas dengan air yang panas..mahunya tak rosak coklat tu…Tak pe2 kita buat lain.. huhuhuhu  Al maklumlah nak buat biskut ni setahun hanya sekali, tu sebab fasya dah lupa.. yela tu..


Selang beberapa hari kemudian, maka siap la segala tugasan untuk buat kuih raya.. Daripada biskut yang ada nama sehingga biskut yang fasya dan mak fasya reka..

Puas tau kalau buat kuih raya sendiri..sebenarnya ada banyak kuih raya lagi, tapi malas la nak ambil gambar banyak…nanti hilang serinya..tak ada kaitan langsung… Fasya nak ucapkan selamat hari raya kepada family, teachers, and friends…fasya pun nak minta maaf sekiranya fasya ada post kan ceritanya yang dapat menyinggung perasaan…especially my friends…hahaha..fasya suka cerita tentang mereka dekat blog ni...fasya juga nak terima kasih kepada insan yang sudi membaca blog ni….walau tak kenal namun dekat di hati…CeWaHH!! Haha…Selamat Hari Raya..Assalamualaikum


Post a Comment