Assalamualaikum dan salam blog untuk yayang semua..>__^v

Disebabkan Terlalu Panik... ヅ

Assalamualaikum dan salam blog untuk anda semua.. ヅ

Wahaha (Mereng seketika)...Sebenarnya hati fasya dah rasa macam2 ni... Rasa macam tak senang duduk... Macam kucing nak beranak..(online sempat)... Mahunya tidak, tinggal 2 minggu lagi nak exam STPM penggal 3.... Inilah penggal yang terakhir....

Bila ja sebut nak exam mula la kening berkerut... Hari ni, seawal pagi lagi fasya bersemangat nak buat kerepek ubi kayu... Teringin nak makan.... Sambil menghiris ubi kayu senipis2nya, mak fasya sebut tentang exam stpm yang nak makin dekat... Tuppp.... Terlepas pisau dari gengaman tangan fasya... Perlahan - lahan fasya menoleh ke arah mak fasya yang duduk di atas sofa...

"Mak, akak tak nak buat dah." Fasya bercakap dengan nada suara yang lembut.
Mulanya, mak fasya ingat yang fasya kecil hati tetapi tidak. Fasya berlari ke singki dengan segera. Apalagi mak fasya terkejut bila tengok darah menitis searah yang fasya berlari...

"Darah apa ni, kak?" Tanya mak fasya.. Chupp!! Jangan salah faham okay..
"Akak terhiris jari.." Darah  tu sebenarnya luka di jari yang amat dalam... Huhuhu sebenarnya fasya takut darah.. Belum sempat mak fasya nak cari kain untuk dibalut, fasya sudah pengsan...

Ni semua sebab terlebih panik....Dengar je exam mula nak panik.....Tak sabar nak cepat habis exam (Macam la dah ready) ... Untuk anda semua yang akan ambil exam tak lama lagi, boleh la tinggal komen tentang perasaan anda semua...Good luck and do the best...Assalamualaikum....ヅ
Post a Comment