Assalamualaikum dan salam blog untuk yayang semua..>__^v

Tak tentu Arah.....

Assalamualaikum dan salam blog untuk anda semua.... ^_^

Fuhhh penat hari ni....Mahunya tak penat, asyik pusing2 kawasan Sungai Petani, Kedah ( SP je ke....) sampai melarat ke Aman jaya... Ni yang malas... Kalau mak fasya ajak teman shopping, fasya pula tak nak ikut mula lah nak merajuk... Exam pun tak habis lagi..... Ok la,,,, teman je la.....*_*

Sambil dok melangut dalam kereta sempat la snap 2,, 3 keping gambar.... Untuk menghilangkan rasa bosan tahap giler2....


Poyo nya.... Maaf ye mulut senget sebelah.. Mungkin ada masalah teknikal kut time tu....

Sambung semula pasal tadi... Mula dengan pergi Aman Jaya Mall, pastu gi kedai Rm 2.00 ( Kedai kegemaran fasya tu ), Sp Plaza, Centre Square, Tesco and last sekali pasar malam.... Mak fasya suka beli satu barang, satu supermarket.... Dia lebih tumpu kedai yang harga murah... Berjimat cermat katakan  ( macam anak dia juga  v^__^v )

 Sambil fasya usha2 kiri kanan, sempatla fasya ambil gambar....

Tadi sempat berhenti di masjid ni... Kalau tak silap Masjid Sultan Abdul Halim


Ni taman tema air The Carnival...Chupp!! jangan salah faham ye... Fasya cuma lalu je...


Apabila tahap kebosanan + kegilaan sudah melanda, jadinya fasya buka cyberlink dan snap gambar giler2 dengan adik fasya..... Mimi namanya..... 

PERHATIAN!!! sesiapa yang mempunyai sakit jantung atau lemah semangat dilarang untuk melihat gambar tersebut....Anda berkemungkinan menjadi mangsanya.... Hahaha...tak delah,,, merepek fasya ni... Tengok lah...  






Hampir trauma jugak la bila tgok gambar ni... Especially yang tengah tu... Actually banyak lagi gambar yang fasya ambik... Tapi yang ni antara terbaik dalam carta (kononnya).... Minta simpang semua tu.... saja untuk suka suki je... Adik fasya,, Mimi pun asyik gelak macam histeria,, tanpa henti...kami berhenti di shell pun still tak berhenti gelak, sampai ramai orang yang perhati....

Fasya pun rasa nak stop la... Penat.... Tapi enjoy la sebab boleh spend time with family....Bukan senang.....



Ps: Untuk Fizo Omar dan Mawar,, Selamat Pengantin Baru...Cantik baju Mawar... Menangis fasya tengok siaran langsung akad nikah pasangan raja sehari ni...   T__T




Post a Comment