Assalamualaikum dan salam blog untuk yayang semua..>__^v

iklan

Jamuan Perpisahan Pra Universiti SMK Che Tom

video

Assalamualaikum dan salam blog untuk anda semua...

Lamanya fasya tak post dekat blog.. Bukan bosan, cuma tak ada idea nak taip apa... Sempena Jamuan semalam (01/12/2013), fasya nak ceritakan tentang dinner semalam.

Sampai saja dekat Hotel Nurizz, Fasya rasa cuak gilerr nak masuk...'Haiss, Penampilan aku over tak?'... Fasya masuk ke ruang dewan selepas pendaftaran siap dapat no cabutan bertuah... No. nya ialah 120... Ingatkan dah lewat sangat, rupanya ramai lagi yang tak datang...




Dalam 20 minit kemudian, mula ramai kawan2 fasya yang datang... amboi bukan main lagi cantik... Macam artis katakaw.. 

Lepas ucapan daripada pengerusi majlis, Bacaan doa, ucapan daripada Amira Saad Dan Cikgu Rosli Md Isa, kami semua dijemput menjamu selera.. Selepas itu, kami disusuli dengan pemberian hadiah pada pelajar pra U...

Habis semua tu kami pun snap...snap...snap...Macam2 pose kami buat.. Dalam video tu semua gambar yang fasya ambil...

Selepas sejam kemudian, mata pun nak lelap, badan naik letih....Fasya pun balik...Ehem2 action je...Pinjam kejap ye kreta ni...



Bye...Assalamualaikum.. ^__^

Post a Comment