Assalamualaikum dan salam blog untuk yayang semua..>__^v

Cara Tukar Facebook Style Baru (Background) dengan Mudah


Assalamualaikum dan salam blog untuk anda semua....^___^

Wah excited betul rasa hari ni... Entah kenapa... Apa pun saya menyeru semua supaya berdoa untuk MH 370... Kita sambung semula tentang tajuk post kali ini...

Ini gambar Facebook saya...


Sebenarnya ini ialah facebook syle yang di tukar tiga kali...macam2 dah saya tukar... Ada macam2 style, warna, gambar dan lain - lain lagi... Ok kalau nak angkat tangan macam saya...hehe...

Cara yang paling mudah sekali...serius i tell you.. cara ni hanya pengguna google chrome.
First yayang semua buka video ni.. just klik ..

Kalau nak terang takut yayang semua pening..Yayang semua akan tahu segala - galanya... Ok Selamat mencuba....bye Assalamualaikum..

Post a Comment