Assalamualaikum dan salam blog untuk yayang semua..>__^v

iklan

Erti Sahabat Selamanya...



Assalamualaikum dan salam blog untuk anda semua.... ^___^

Haha... sekarang saya agak jarang menulis di BFS sebab sibuk handle blog baru...Nantikan ye... Apa pun, mestilah kena tenangkan otak dulu... S, saya buka BFS... Apa khabar yayang semua? Sihat? Dah makan?...
Kalau semua ok, Alhamduillah....

Oh ya, hari ni terlintas pula saya nak berceloteh tentang FRIENDSHIP.... Buat masa sekarang, alhamduillah rakan - rakan sentiasa menemani saya tak kira kawan sek rendah, menengah, dirumah mahupun di tempat kerja. Dan saya rasa bersyukur sangat sebab tiada musuh yang menemani saya.

Dalam sepanjang hidup saya, banyak pekara yang saya belajar. Kadangkala orang yang kita terlalu sayang, percaya seperti adik beradik sendiri mampu menikam belakang. Haa... Itu bukannya kawan tapi lawan. Saya bersarapan sambil mendengar lagu Count On Me daripada Bruno Mars... Hurmm... memang kena tajuk betul.

If you ever find yourself stuck in the middle of the sea,
I'll sail the world to find you....

If you ever find yourself lost in the dark and you can't see,
I'll be the light to guide you...

Find out what we're made of what we are called to help
our friends in need...

You can count on me like 1..2..3.. I'ii be there and know when I need it...
I can count on you like 4...3...2 and you be there
cause that's what friends are supposed to do.

If you toss and you turn and you just can't fall asleep
I'll sing a song beside you...
If you ever forget how much you really mean to me
Everyday I will remind you...
Find out what we're made of what we are called to help our friends in need...

Haaa.. Siap boleh hafal lagi lagu ni... Sweet kan lagu ni... Boleh lah hadiahkan lagu ni untuk kawan - kawan... Apa pun buatlah yang terbaik, jaga hati mereka, dan jangan rasa dendam. Kalau korang sekadar berkawan dengannya untuk kepentingan diri sendiri, baik tak payah... Sebab di dunia masih ada hukum karma... Esok lusa boleh terbalas... Bye Assalamualaikum....




Post a Comment