Assalamualaikum dan salam blog untuk yayang semua..>__^v

iklan

Watch the Final Episode That Moon Embrance the sun



Assalamualaikum dan salam blog untuk anda semua.... ^___^

Hari ni rasa tak sabar nak tengok final episode that moon embrance the sun walaupun tak habis lagi di Malaysia... Cerita dia best sangat... Pengakhiran dia mulanya agak sedih sebab perlu ada pengorbanan tetapi diakhiri dengan kebahagian... Romantik sangat cerita ni... Lucu pun ada...hehehe..

Tak nak lah cerita lebih - lebih.... apa pun tengok sendiri ye cerita ni... lepas tu komen dibawah... nak tonton KLIK DI SINI


Post a Comment