Assalamualaikum dan salam blog untuk yayang semua..>__^v

Ansos Anual Dinner

Assalamualaikum dan salam blog untuk anda semua.....>__^

Lamanya saya tak post di blog...Korang mesti rindu saya kan... Wekkk perasan je tau... Ok, actually saya just nak kongsi cerita dinner ansos yang telah dijalankan pada malam 19 April 2015 yang bertemakan Hollywood... Pakaian aku tak sehebat Selena Gomez atau Taylor Swift.... Just masuk tema sikit je... Dinner tu dijalankan jam 8.00 malam di Grand Ballroom One Borneo je... Dinner berjalan seperti yang dirancang meskipun mempunyai beberapa konflik.. Dekan dan beberpa pensyarah juga terhibur dengan persembahan yang dijalankan oleh pelajar tahun 1,2, dan 3... Macam2 pertandingan dijalankan seperti cabutan bertuah, pertandingan karaoke serta King and Queen...Makanan seta pelayan hotel boleh dikatakan terbaiklah... Tak normal kalau tak ambil gambar kan....










Post a Comment