Assalamualaikum dan salam blog untuk yayang semua..>__^v

iklan

Cara Download Movie Percuma Dengan Mudah Gilerrr...


Assalamualaikum dan Salam blog untuk anda semua....>_<

Hai, bosan betul hari ni... Tak tahu nak buat apa... Hurmm, jom  tengok movie baru la...Alaaa,kalau tengok movie melalui online tak best la.. Asyik2 loading.. Haisssssssss!!!  Kalau download, tak de loading, boleh tengok bila2 masa, berkali2, tanpa menggunakan internet.. Yeay! bestnya.... Tapi macam mana nak download movie? Semua berbayar.. Susahlaaaa....

Shuppp...Dekat sini ada cara untuk mengajar anda cara muat turun movie dengan mudah.. Saya selalu guna kaedah ini... Ikut step ni ye

1. Install iLivid -->Klik Sini




2.  Klik run, dan ikut step sampai finish install

3. Kalau dah siap install iLivid, apa lagi open la..Dia akan keluar macam ni



4. Okay, dah ready untuk download..=) Ini beberapa link yang selalunya saya download movie..



5. Dah buka link tu? ok, pilih mana2 movie yang nak di download.

6. Play video movie tersebut sambil klik right..

7. Then, klik pada copy video url

8. Last Sekali paste link di iLivid macam ni


9. Sekarang biarkan download tu sampai penuh..Kalau dah siap, buka file download then tontonla movie...Movie time..hihi

Kalau tak faham apa2 tanyalah saya.. Bye, Assalamualaikum...




Post a Comment