Assalamualaikum dan salam blog untuk yayang semua..>__^v

cara membeli contact lens online dengan mudah...




Assalamaualaikum dan salam blog untuk anda semua...

Hari ni serious saya cakap memang bosan gilerrrrr..... Rasa macam krikkk2 je... okay, tak nak melencong dari tajuk yang sebenar... saya nak memeperkenalkan pada anda semua satu laman web penjualan contact lens, cermin mata, make up dan sebagainya. terima kasih kepada Blog Coklat Eyes yang memberi tunjuk ajar..

ni laman web  Mr. Lens.com



Untuk mengetahui cara membeli contact lens melalui Mr lens, meh ikut step ni ye......

1. Buka laman web ---> Mr lens
2. Pilih product yang anda inginkan... Contohnya, contact lens.






3.  Pilih produk lagi yang anda betul2 mahu beli. Isikan ruang yang berikat. Tekan pada Add Chart.








4. Sila log in untuk membuat pembayaran. Kepada pelanggan yang tidak mempunyai akaun dalam Mr.Lens, anda dinasihatkan untuk membuat akaun terlebih dahulu.



5. Isikan semua maklumat dalam ruangan yang diberi. Anda boleh log in.





6. Anda boleh meneruskan langkah seterusnya untuk membuat sebarang pembayaran.
7. Barang yang ditempah akan dihantar seawal 1 hari kemudian.. Contohnya produk yang saya beli.



Sekarang macam mana? senang kan.... kalau ada apa2 yg tak faham, just tanya ok.. bye, Assalamualaikum.






Post a Comment