Assalamualaikum dan salam blog untuk yayang semua..>__^v

Cara Topup? Tambah Kredit Handphone Anda Melalui Cimb Cliks



Assalamualaikum dan salam blog untuk anda semua...^__^

Hari ni cuca betul2 panas....perghh, macam dah nak berdarah hidung saya... Tapi update blog mesti di tunaikan...hahaha... Yela, sekarang masa yang terluang untuk update blong.. Nanti kalau dah balik UMS, confirm dah tak de masa nak update... Lepas tu mula ramai yang pm dekat twitter n fb tnya nape miss Fasya sani menyepi....huhu, terharu... ada juga orang yang ambil berat...

Haiss, ape ni! terbabas daripada tajuk sebenar ni! (marah dengan diri sendiri).... Okay2 kembali semula pada tajuk sebenar... Sebenarnya saya suka topup melalui cimb cliks lagi... Al maklumlah, saya seorang yang malas memandu.. Just stay at home and do it self. Okay, ikut step ni yupp....^__^

1. Log in Cimb Cliks... Pastikan korang ada akaun Cimb Cliks tau... Kalau tak de hurmmm.... tak dapat hamba menolongnya... (cewahhh...>__<)
2. Klik pada My Accounts, lepastu klik pada view all accounts...




 3. Okay, tengok di sudut hujung tu ada, prepaid reload kan...klik je dekat situ..



4. Isikan semua tempat kosong tu ye....


5.Klik pada submit.....

6. masukkan No. Tac....and lastly, klik confirmmm... Yesss!that all...Easy right.. Okay itu sahaja, Kalau tak faham apa2, just ask ok...>_^... bye, Assalamualaikum....


Post a Comment