Assalamualaikum dan salam blog untuk yayang semua..>__^v

CARA BUAT DUIT 1: BAGAIMANA MEMULAKAN PERNIAGAAN TANPA MODAL


Assalamualaikum dan salam sejahtera...  Terima kasih kerana menyinggah ke blog fasya dan sudi membaca post kali ini.

Kali saya bukan nak cerita tentang buat duit palsu ke..... Hack akaun bank orang ke TAPI cara buat duit secara halal iaitu membuat perniagaan secara online tanpa mengeluarkan modal.... HMMM??? Macam mana tu???

Begini.... Anda pernah dengar istilah DROPSHIP?? Kalau pernah dengar baguslah.. Kalau belum meh sini fasya terangkan...Dropship ni merupakan agent yang menjual sesuatu produk.. Agent ini akan didaftarkan sesebuah perniagaan atau pembekal dan seterusnya mereka akan menjual produk tersebut secara langsung ataupun online.. Kebiasaanya, tiada bayaran yang dikenakan untuk kemasukan ahli dropship.... Kalau terdapat pembayaran bagi kemasukan ahli dropship, fasya tidak menggalakan anda join... Bukan ape, takut anda akan rugi kemudian.

BIAR BETUL TAK PERLU BAYARAN??  Yes, memang tidak perlu bayaran sebab kami perlukan ahli untuk mengembangkan perniagaan kami... 

Setiap produk yang dijual daripada pembekal, ahli dropship akan mendapat keuntungan sebanyak RM 5.00, Rm 20.00, Rm 30.00.... Itu keuntungan bagi satu produk. Selalunya orang tidak akan membeli satu produk sahaja. Pelanggan akan membeli 2 atau 3 produk untuk sekali tempah... Bayangkan kalau sehari 3 atau 4 orang pelanggan?? Berapa ye untung untuk sehari atau sebulan?? Renung2 kan lah.

Untuk pengetahuan anda, fasya merupakan pembekal barangan di bawah perniagaan online W_Z SHOP.... Perniagaan kami mahukan ramai dropship. W_Z Shop menjual plbagai produk seperti contact lens, baju, kasut, beg, dompet, jam, dan produk kecantikan... Kami sentiasa membuka peluang untuk anda menceburi bidang perniagaan.. Jangan risau, kami akan membimbing anda...

KELEBIHAN MENJADI DROPSHIP
  • Tiada bayaran pendaftaran atau modal
  • Anda dapat menambah pendapatan
  • Anda boleh membeli barangan tersebut dengan harga murah/ harga borong (harga tak masuk akal)
  • Tidak perlu menjaga barang atau pos barang
  • Hanya melakukan kerja dimana2 sahaja



KALAU SAYA JADI DROPSHIP APA YANG PERLU SAYA LAKUKAN??
  1. Anda perlu daftar untuk menjadi ahli dropship.
  2. Akan diberi sedikit maklumat perniagaan dan produk, Syarat Pembelian, Senarai Harga Produk, Senarai Harga Postage dan Gambar2 Produk.
  3. Mula sesi soal (Jika anda mempunyai soalan untuk lebih faham)
  4. Anda boleh mulakan perniagaan anda secara langsung atau online seperti facebook, Blog, Twitter, Instagram, Wechat, Wassap dan sebagainya
  5. Ambil tempahan pelanggan dan duit pelanggan yang sudah di bank in...
  6. Hantar senarai tempahan produk pelanggan kepada pembekal.. Transfer atau bank in duit (HANYA HARGA PRODUK SAHAJA) kepada pembekal.
  7. Pembekal akan ambil take note... Apabila barangan tersebut bakal dipos, pembekal akan menghantar pada anda semula no. tracking.


FAHAM TAK??  MUDAHKAN?? BERMINAT MENJADI USAHAWAN BERJAYA??MACAM MANA NAK JADI AHLI DROPSHIP??? JOM IKUT LANGKAH NI....



CARA MENJADI AHLI DROPSHIP FASYA SANI...
  • FOLLOW INSTAGRAM @wanie_zuridi, @w_z shop @lens_murah_gilerr_ (Follow jangka masa yang dekat. Taknak ada gap masa)
  • LIKE PAGE FB BLOG FASYA SANI -----> LIKE PAGE FB BLOG FASYA SANI
  • Hantarkan mesej ( SAYA INGIN JADI DROPSHIP) Wassap Fasya 0128824319 (personal no) untuk pendaftaran.

Itu sahaja untuk kali ini... Renung2 kanlah... Peluang yang saya buka untuk anda bukan bercakap kosong tetapi mengubah hidup anda.., Rezeki jangan ditolak.. Anda mampu mengubah nasib anda..

JADIKAN ANDA SEBAGAI USAHAWAN SEKARANG....











Post a Comment