Assalamualaikum dan salam blog untuk yayang semua..>__^v

iklan

CARA BUAT DUIT 2: WAKTU YANG PALING SESUAI PERNIAGA ONLINE POST DI INSTA, FB, DLL


Assalamualaikum dan salam blog untuk semua....

Hari ini saya akan mengajar cara bagaimana nak dapatkan pelanggan daripada perniagaan online.. Sebelum tu, mohon follow ig saya @w_z shop dan @lens_murah_gilerr_

Tips yang saya nak berikan ini perlu diamalkan selalu...Kira macam petua lah...haha...sebab itulah orang yang menceburi bidang perniagaan perlu serius dengan bidang yang diceburinya... Nak berjaya bukanlah senang... Perlu ambil masa...

1. Kenal Pasti Waktu2 Kemuncak Fb

korang perlu tahu waktu2 orang ramai online... Kalau korang salah post nanti, tak pasal2 krik2 je post korang... Kalau tak ada sapa2 yang like, jangan giveup...Biasa lah tu...Dulu fasya post pun tak ada sapa2 yg like.... Kalau post yang biasa ramai pula yang like...

WAKTU POST YANG PALING SESUAI

1. Waktu Pagi:6.15 a.m
2. Masuk Kerja: 8.00a.m- 10.00 a.m
3. Lunch Hour: 12.30p.m - 2.00 p.m
4. Selepas Lunch:  2.30 p.m - 3.00 p.m
5. Sebelum Balik: 5.30 p.m- 6.15 p.m
6. Lepas isyak: 9.00 p.m - 1.00 a.m

WAKTU TEPAT PALING HOT!!! FACEBOOK DAN MACAM2 LAGI

> 10.00 A.M
> 12.00 P.M
> 3.00 P.M
> 5.00 P.M
> 9.00 P.M
> 10.00 P.M

Manusia akan lebih menginggati jika dia nampak dan baca promosi kita 6kali sehari...

1 kali dia tengok buat derkk...
2 kali dia tengok rasa nak baca...
3 kali dia tengok rasa berminat...
4 kali dia tengok rasa teruja...
5 kali dia tengok rasa tak tahan...
6 kali dia akan wat keputusan untuk PM =)


Post a Comment