Assalamualaikum dan salam blog untuk yayang semua..>__^v

CARA PANJANGKAN BULU MATA DALAM BEBERAPA HARI


Assalamualaikum dan salam kepada semua...

Hari ni Fasya nak kongsikan kepada anda semua cara nak panjangkan bulu mata dalam masa beberapa hari. Confirm lepas ni tak perlu nak beli bulu mata palsu. Fasya akui, fasya sendiri pun kerap pakai bulu mata palsu tapi selepas fasya jumpa satu produk ni dekat Watson, hmmmmm terlebih panjang pula... Alhamduillah.. hehe

nak pendekkan cerita, Fasya pakai Vaseline Petroleum Jelly Baby...
Hasil carian imej untuk vaseline
tujuan fasya nak sapu pada bibir yang kering sahaja, tapi yang lebih pada jari tu fasya sapu pada bulu mata.. 3 kali sehari fasya sapu pada bulu mata. Perubahan terasa bila selepas 2 hari kemudian. Time tu fasya nak pakai cermin mata dan fasya rasa pelik. Bulu mata fasya macam dekat dengan cermin mata. Bila fasya perhatikan dekat cermin... EHH?? Bulu mata jadi panjang...

Selepas seminggu, roommate mula tegur fasya. Dia tanya pakai bulu mata palsu ke malam2?.. Fasya ketawa je.. Tak lama kemudian, dia pun try. Korang pun cuba tau...

okay, itu je yang fasya nak kongsikan... bye......
Post a Comment